Aanbod

Huiskamerconcert

Geniet van een live concert samen met de mensen die jij speciaal bij jou thuis hebt uitgenodigd. Een intiem concert bij jou in de woonkamer, in de tuin of op locatie. De muzikanten spelen de vooraf aangedragen muziek zodat het een echt persoonlijk en unieke belevenis is.

‘wat een talent, een geweldige groep muzikanten!’
‘de tranen stroomden over mijn wangen,
het kwam echt binnen’

‘wat gaaf dat je je lievelingsnummers kan opgeven bij aanmelding voor een concert’

Herinnerings – concert

Tijdens deze muzikale proeverij maak je kennis met de bevlogen musici van Instrument van Vrede. Geniet van de hartverwarmende muziek en laat je meenemen in het zeer gevarieerde concertprogramma. In wisselende samenstellingen zal er een uniek en inspirerend concert gegeven worden.

‘… zo dichtbij, dat komt regelrecht je hart binnen!’
‘…te gek, wat een belevenis, daar kan geen cd tegenop!’

Afscheidsmuziek

Bij een afscheid schieten soms woorden tekort. Muziek spreekt de taal van het hart. En zegt soms meer dan duizend woorden. Hoe mooi is het als er live muziek klinkt op deze kwetsbare, dierbare afscheidsmomenten. Wij spelen uw persoonlijke muziek bij een afscheidsmoment thuis, of bij een condoleance en uitvaart. Dat kan met een of meerdere muzikanten, we stemmen graag de mogelijkheden met u af.

‘een liefdevolle vervolmaking van
de afscheidsdienst van mijn moeder’

‘prachtig, puur en intens,
dank je wel voor de prachtige muziek!’

Intuïtief concert

Midden in de natuur of op prachtig gekozen locaties wordt helende muziek gemaakt op zielsniveau, van hart tot hart. De muziek stroomt vrij, intuïtief, afgestemd op een thema, op de energie van de aanwezigen en op wat (nodig) IS. De muziek ontspant, geneest en draagt bij aan een stuk bewustwording en transformatie. De instrumenten zijn gestemd op 432hz, de frequentie van de aarde en ons hart.

‘een stuk hemel op aarde’

Welk pakket past bij u?