Al jong ben ik verliefd geworden op zingen en het effect van muziek. Ik gebruik mijn stem om net die extra dimensie te creƫren op een podium, of in kleinere setting zoals in een woonkamer.

Als klein meisje was ik altijd al bezig met zang, dans en acteerwerk. Hier kreeg ik energie van. Vooral van zingen: dan was ik echt mezelf en straalde ik. Ik voelde dan ook de behoefte om mezelf hier verder in te ontwikkelen.

Na een paar jaar zangles te hebben gehad, heb ik de eenjarige vooropleiding klassieke zang gevolgd aan het Conservatorium in Arnhem. Hier heb ik les gehad van o.a, Harry van Berne.

Uiteindelijk ben ik iets anders gaan studeren dan zang, al bleef het mijn passie. Ik heb een IT Management Traineeship afgerond en ben begonnen als Procesmanager bij een verzekeraar.

Tijdens mijn werk kwam ik erachter dat zingen zo belangrijk voor mij is, dat ik heb besloten om mijn werk en het zingen te combineren. Ik heb zangles bij Catharina Jansen en repeteer met een eigen pianist.

Het geeft mij energie om mijn stem in te zetten om mensen in beweging te krijgen, of juist te raken en stil te maken..