Muziek. Van jongs af aan is het voor mij een manier om uiting te geven aan wat ik voel. Ik speel gitaar en ik zing. Mijn gitaar is voor mij onlosmakelijk verbonden met mijn stem. Het één kan niet zonder het ander. Ik hoor van anderen geregeld dat mijn stem en de sfeer in mijn vertolkingen doen denken aan Lori Spee. Ik word zelf graag geïnspireerd door artiesten als Jewel, Sheryl Crow, Coldplay, Venice, Chris deBurgh en Melanie.

Ik heb 10 jaar gewerkt in het Voortgezet Onderwijs als docent Engels. Daarna besloot ik om als zelfstandig musicus door het leven te gaan.

Beroepsmatig word ik ingezet tijdens congressen en symposia. Ik schrijf dan ter plekke een lied van de inhoud die aan bod komt. Op het eind van de bijeenkomst zing ik het samenvattende lied live. Wat een verrassend effect als jouw input een plek heeft in mijn lied!
Op diezelfde bijeenkomsten vertel ik als muzikaal spreker een persoonlijk verhaal omringt met mijn eigen liedjes. In het verhaal diep ik de thema’s inclusie, samen leven, eigen regie en participatie op een rake manier uit. Het is iets waarmee ik me met mijn hart hard voor maak. Ik kom dan ook voornamelijk op studiedagen binnen het onderwijs, de zorg, gemeenten en MVO.

Het mooiste vind ik het wanneer een lied dat ik zing, klopt met het gevoel of de stemming op het moment zelf. Pure magie. Daar kan ik intens van genieten.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/tUOuZFQ2GR8?rel=0&showinfo=0" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>