Ik ben opgegroeid in een gezin met liefde voor muziek.
Mijn beide ouders speelden klassiek piano en mijn vader improviseerde ook graag. Hij was docent aan het conservatorium in Amsterdam. Als kind leerde ik viool en piano spelen en ook het improviseren nam ik al snel over. Vooral in de Evangelische Gemeente waar ik wekelijks kwam. Mijn spel raakte mensen.

Sinds ik na mijn conservatorium-opleiding in Amsterdam begon met optreden, noem ik mijzelf graag “makelaar in ontroerende goederen”.
Ik maakte twee instrumentale cd’s met improvisaties: “Musica Divina” met Jan Mulder en “Be Thou My Vision” met Jan Borger.
Muziek maken is voor mij een taal om mensen iets mee te geven. Iets waarvan ik geloof dat het van God is. Een optreden is voor mij geslaagd als mensen zijn geraakt of hebben genoten van de schoonheid van de muziek.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/92XXZKHH4D8?rel=0&showinfo=0" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>