Roger is meester intuïtief pianist en speelt muziek voor ontspanning, bewustwording en transformatie. “Roger’s muziek is een weerspiegeling van het moment, het is mindful muziek die je in diep contact brengt met jezelf en je in staat stelt daarin te ontspannen. Het is verstillende muziek voor hart en ziel. ”

Muziek is een krachtig helend medium, dat weten veel mensen inmiddels. Als je muziek met intentie inzet en intuïtief laat ontstaan, dan versterkt die kracht en uitwerking die muziek heeft nogmaals exponentieel. Het dringt diep door tot in iedere cel en vezel, en raakt aan zowel fysiek als energetisch. Stel je dan eens voor wat muziek kan doen als dit intuïtief is afgestemd op jou als uniek mens en jouw ziel. Of muziek afgestemd op een thema, een groep mensen.

Zolang er een intentie en focus is, ben ik in staat muziek daar uit te halen. Want overal is muziek aanwezig. Ik hoor die muziek en laat het door mijn vingers heen vloeien, op de piano. Omdat ik autodidact pianist ben, ben ik volkomen vrij gebleven in mijn manier van spelen en verder ontwikkelen.

Muziek maken is werkelijk tot me gekomen in mijn jeugd en dit heb ik verder doorontwikkeld door er bijna dagelijks mee bezig te zijn. Als ik achter de piano plaatsneem, ben ik een kanaal voor de pure liefdesbron die alles omvat en zet dit om in warme piano klanken. Of je hier nu in gelooft of niet, ervaar het zelf door te luisteren naar mijn muziek. Met woorden kan ik nauwelijks uiting geven aan wat de muziek voor je kan doen.

Daarom vraag ik je ernaar te luisteren en je eraan over te geven om het voor jezelf te ervaren. Ik ben dankbaar dat ik dit te doen heb hier op aarde: liefde brengen door middel van muziek. En zo breng ik een beetje hemel op aarde.

Lees over het aanbod dat Roger aanbiedt naast concerten via Instrument van Vrede: