Toen Kim Schutte me vertelde over instrument van Vrede werd ik gelijk enthousiast.
Muziek verbindt, maakt contact, je wordt geraakt. Zulke muziek bied ik mensen aan voor verschillende momenten.
Mijn naam is Veronika Simonett Opgegroeid ben ik in Zwitserland, in een muzikaal gezin. Met 6 jaar startte ik met pianospelen en kreeg ik les. Ik begon met klassiek en speelde vaak samen met mijn broers of zussen. Het vierhandig spelen vond ik erg leuk. Daar kon ik in wegdromen en toch in contact blijven. Mijn gevoelens uiten door middel van muziek was en is nog steeds voor mij belangrijk en heel mooi.
Later heb ik voor de dwarsfluit gekozen, ik speelde veel blues en jazz en ben zo steeds meer naar vrije improvisatie gekomen.
Vandaag speel ik het liefst op mijn alt-dwarsfluit. Deze heeft een mooie, warme ronde klank en biedt mij veel mogelijkheden tot een divers spel. Ik geloof in de kracht van de essentie, minder is meer. Vanuit een lied, een melodie of ritme ontstaat mijn muziek. Deze is gebaseerd op klassiek, wereldmuziek of experimenteel. Ik speel akoestisch en live, van verstillend tot verrassend.
Voor u Het unieke moment wordt tot dierbare herinnering. Het klinkt nog lang in u na. Neem het mee ter inspiratie.
U kiest voor deze unieke muzikale begeleiding. Een gesprek vooraf maakt duidelijk waar het om gaat. In mijn atelier werk ik vervolgens de muziek uit tijdens het creatieve proces. U kunt erop vertrouwen dat het een mooi moment wordt.
Celebreren is aandacht schenken, een moment waardevol vieren, verdieping creëren. Dit is belangrijk voor de samenleving.
Ervaring Fluit spelen, experimenteren met mijn stem en creëren van muziek doe ik al jaren. Het verdiepen in de wereld van de muziek, zoeken naar ultieme pure klanken, intervallen en tonen doorgronden, dat hoort bij mijn dagelijkse studie. Ik verbind techniek en speelvreugde met een schijnbaar eindeloze bron van inspiratie en fantasie. (Dit hoor ik van mijn klanten terug)
Luisteren, meevoelen, zich verbinden en opnemen wat er leeft, dat heb ik geleerd tijdens mijn werk als fysio- en ademtherapeute. Ik kan op mijn intuïtie vertrouwen.
Mijn visie is vakkundig werken, op maat, kleinschalig en betaalbaar. Met aandacht en een warme glimlach.